Alo, ne asculta!

Azi intra in vigoare prevederile Legii nr. 298/2008 privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de retele publice de comunicatii.

1 afișare
Imaginea articolului Alo, ne asculta!

Alo, ne asculta!

Practic, din acest moment, tuturor romanilor le vor fi monitorizate toate convorbirile telefonice si toate e-mailurile.Informatiile vor fi stocate intr-o imensa baza de date si se va sti cu exactitate cine ne va suna, de pe ce numar si din ce loc, pe cine vom suna, unde ne aflam in momentul cand am dat telefon, toate datele de identificare a persoanei cu care vorbim la telefon, locul unde aceasta se afla cand a vorbit cu noi, ce model de telefon folosim, identitatea internationala de abonat mobil (IMSI) a apelantului si apelatului si identitatea internationala a echipamentului mobil (IMEI) a apelantului si apelatului.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.net

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici