'Am facut unele excese, dar acum am o viata echilibrata'

Alaturi de familie, Adrian Mutu a lasat trecutul deoparte. A depasit problemele si acum vorbeste calm si relaxat despre viata personala. Nimic nu este mai presus de acest sentiment de bucurie pe care il traieste zi de zi alaturi de cei dragi, care reprezinta cel mai puternic sprijin. Am gasit la Florenta un Adrian Mutu deschis unui dialog care pana mai ieri parea tabu.

1 afișare
Imaginea articolului 'Am facut unele excese, dar acum am o viata echilibrata'

'Am facut unele excese, dar acum am o viata echilibrata'

'Stiu ca presa incearca sa scoata la iveala de multe ori senzationalul atunci cand se refera la viata mea personala. Eu recunosc ca in trecut am facut unele excese, dar acum am o viata echilibrata si ma simt cel mai bine alaturi de familia mea', a declarat pentru Libertatea Adrian Mutu. E clar, inainte de Euro, Adi vrea sa fie in stare optima si fizic, dar si psihic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici