„Am o memorie enormă şi un intelect ce funcţionează extraordinar”

Editura Adevărul Holding va lansa mâine la Târgul de carte Gaudeamus operele complete ale lui Vintilă Corbul, unul dintre cei mai prolifici scriitori români contemporani. Ediţia de lux cuprinde titluri care au doborât toate recordurile de vânzări în România, în momentul apariţiei.

1 afișare
Imaginea articolului „Am o memorie enormă şi un intelect ce funcţionează extraordinar”

„Am o memorie enormă şi un intelect ce funcţionează extraordinar”

Autorul îşi aminteşte momentele importante ale vieţii şi carierei sale, într-un interviu acordat publicistului George Stanca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici