Americanii ii dau lui Sarbu un salariu de 1,2 mil. dolari

Fondatorul trustului de presa Media Pro, Adrian Sarbu, va primi un salariu de baza anual de 1,2 milioane de dolari (830 mii euro) de la Central European Media Enterprises (CME), unde a fost numit recent numarul doi in companie, pe pozitia de Chief Operating Officer (COO).

1 afișare
Imaginea articolului Americanii ii dau lui Sarbu un salariu de 1,2 mil. dolari

Americanii ii dau lui Sarbu un salariu de 1,2 mil. dolari

Sarbu primeste acelasi salariu ca si Michael Garin, CEO al companiei controlate de magnatul american Ronald Lauder. Sarbu ar putea ajunge la castiguri anuale, incluzand bonusurile, de trei milioane de dolari (peste doua milioane de euro), devenind unul dintre cei mai scumpi angajati romani, dupa ce un top al celor mai mari salarii, realizat pe veniturile din 2005 si facut public in primavara acestui an, indica cel mai mare salariu din Romania ca fiind de 110.700 euro lunar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici