ANAF: Dacă Rompetrol nu plăteşte întreaga datorie, vom trece la executarea silită

Fiscul a pus sechestru asigurător pe activele Rompetrol Rafinare (Petromidia) pentru a împiedica vânzarea acestora până la recuperarea datoriei de 517 milioane de euro.

10 afișări
Imaginea articolului ANAF: Dacă Rompetrol nu plăteşte întreaga datorie, vom trece la executarea silită

ANAF: Dacă Rompetrol nu plăteşte întreaga datorie, vom trece la executarea silită

Kazahii de la Rompetrol, care controlează Rompetrol Rafinare (RRC) - compania care deţine rafinăria Pe­tro­midia au optat pentru plata cash a întregii datorii de 571 mil. euro în momentul în care au făcut prima plată parţială de 54 mil. euro în luna august, susţine Sorin Blejnar, preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici