Analist consultat de CIA: Securitatea nu a complotat contra lui Ceausescu

De ce nu au fost reprimate protestele din Timisoara de la prima scanteie? Cine a tras dupa 22 decembrie si cine au fost, pana la urma, teroristii? Acestea sunt doar cateva dintre marile intrebari care i-au urmarit pe romani in ultimii 20 de ani si la care incearca sa raspunda profesorul american, Richard Andrew Hall, un analist consultat de CIA, in teza sa de doctorat, "Rescrierea istoriei Revolutiei.

4 afișări
Imaginea articolului Analist consultat de CIA: Securitatea nu a complotat contra lui Ceausescu

Analist consultat de CIA: Securitatea nu a complotat contra lui Ceausescu

Triumful revizionismului securist in Romania". Concluziile specialistului american? Nu vreo conspiratie, nici contributia Securitatii n-au doborat regimul comunist, ci expansiunea rapida a protestelor. Proteste care, duse zile in sir in strada au facut numeroase victime. La ele au participat inclusiv unele fete bisericesti din sanul BOR, precum parintele Galeriu si actualul Patriarh Daniel.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici