Ancheta Pogany: 'filiera' externă

Dosarul "Pogany" a avut şi o componentă "externă" derulată în Franţa şi Norvegia. Este vorba despre anchetarea fraţilor Botez prin interogatorii, solicitate de partea română prin comisie rogatorie. Dacă ar fi ţinut cont de informaţiile obţinute pe această cale, anchetatorii noştri puteau să clarifice măcar o parte din ciudăţeniile acestui caz.

1 afișare
Imaginea articolului Ancheta Pogany: 'filiera' externă

Ancheta Pogany: 'filiera' externă

Audierile fraţilor Botez prin comisie rogatorie au constituit un segment consistent al anchetei "Pogany". Dar procedura externă a fost îngreunată din cauza faptului că ei trăiau în ţări diferite: Alvaro Mircea – în Norvegia, iar Alexandru Eugeniu – în Franţa. Motiv pentru care fiecare a trebuit să fie interogat de reprezentanţi ai justiţiei din ţara de reşedinţă. Oarecum contradictorii în conţinutul lor, informaţiile obţinute astfel par să arate că fraţii Botez aveau reprezentarea faptei lor şi erau conştienţi că, trecând-o pe "Domnişoara Pogany" pe ascuns peste graniţă, încalcă legile româneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici