Anchetă privind moartea Patriarhului!

Patriarhul Teoctist s-a stins din viaţa sa pământească luni, 30 iulie, la orele 17.00, în urma unor complicaţii survenite din cauza operaţiei de prostată executată de şeful Clinicii de urologie a Spitalului Fundeni, dr Ionel Sinescu. Oficial cam acestea ar fi datele. Pe fond însă se ridică numeroase întrebări. De ce s-a pripit doctorul? Ştim deja unul dintre "motive": acesta vroia sa plece în concediu miercuri, 1 august. Sâmbătă, 28 iulie, dr Ionel Sinescu s-a deplasat la Palatul Patriarhal unde "a convenit" cu Patriarhul ca operatia să aiba loc luni, conform declaraţiilor medicului în cauză. Potrivit informaţiilor noastre, medicul curant al Patriarhului nu l-a încurajat însă pe acesta să se opereze aici, sfătuindu-l să se opereze în Germania. Medicul său nu se afla însă în Bucureşti şi alţi "consilieri" au fost mai stăruitori şi mai convingători.

1 afișare
Imaginea articolului Anchetă privind moartea Patriarhului!

Anchetă privind moartea Patriarhului!

Părintele Patriarh a fost internat în regim de urgenţă încă din noaptea de duminică spre luni, deşi responsabili ai Spitalului au minţit, iniţial, susţinând că internarea s-a efectuat normal, în dimineaţa zilei de luni. Cum se justifică urgenţa? A semnat Patriarhul fişa pre-operatorie? De ce la spital s-a dus singur, doar cu şoferul? Cine a început să informeze presa, liniştitor, încă din dimineaţa morţii sale?

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici