Anda Adam, decepţie maximă!

Faptul că finala naţională pentru Eurovision s-a ţinut anul acesta la Circul Globus a avut darul să ne arate că, în timp ce artiştii noştri de circ sînt foarte aproape de perfecţiune, aspirînd să întreacă Cirque du Soleil în materie de profesionalism, compozitorii, în schimb, îşi plasează ştacheta amatoristic la nivelul unui festival interjudeţean.

6 afișări
Imaginea articolului Anda Adam, decepţie maximă!

Anda Adam, decepţie maximă!

Deşi piesa "Jack Pott" n-a trecut rampa, spectacolul dat de Răzvan Krivach a fost de nota 10. Favoriţii Luminiţa Anghel, Tony Tomas şi Adi Piper au dat chix, mai ales din cauză că vocea lui Tony Tomas a fost în disonanţă tot timpul faţă de vocile celorlalţi.

Citeste toata stirea pe www.ziarulnational.com

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici