Andreea Banica a facut 4.000.000 euro

Frumoasa, desteapta si cu bani! Asa poate fi prezentata sumar Andreea Banica, cea mai cunoscuta blonda din showbiz-ul romanesc. Ea a reusit sa stranga pana in prezent circa patru milioane de euro, din muzica, dar mai ales din afaceri imobiliare.

1 afișare
Imaginea articolului Andreea Banica a facut 4.000.000 euro

Andreea Banica a facut 4.000.000 euro

La zece ani de la prima ei aparitie pe scena, Andreea Banica se poate lauda cu o avere estimata la patru milioane de euro: un milion i-a obtinut din concerte si din albume muzicale vandute, iar trei milioane din afaceri imobiliare. Banii pe care Andreea i-a castigat din muzica au fost investiti in case si apartamente, iar cel care s-a ocupat indeaproape de toate aspectele financiare este logodnicul cantaretei, Lucian Mitrea. Cei doi au in proprietate doua vile in statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, precum si cinci apartamente in buricul Bucurestiului, care totalizeaza trei milioane de euro. Fosta componenta a trupei Blondy spune ca banii nu au schimbat-o, asa cum se intampla cu cele mai multe vedete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici