Andreea Marin, camera speciala pentru Radu Stefan

Toata lumea a fost fericita in momentul in care Andreea Marin Banica a nascut-o pe micuta Ana Violeta. Vedeta nu a facut niciun secret din faptul ca-si dorea foarte mult un copil. A incercat tot felul de metode si pina la urma a ramas insarcinata si i-a daruit un copil barbatului iubit. A fost pazita de mai multi bodyguarzi la maternitate, astfel incit presa sa nu aiba acces in incinta, iar de cind s-a intors acasa, are mare grija ca fetitei sa nu-i lipseasca nimic.

6 afișări
Imaginea articolului Andreea Marin, camera speciala pentru Radu Stefan

Andreea Marin, camera speciala pentru Radu Stefan

In curind, se va intoarce in atentia publicului cu o noua emisiune, la postul public de televiziune. A dorit s-o primeasca pe micuta in cele mai bune conditii, asa ca i-a mobilat camaruta foarte frumos, iar acum intentioneaza sa schimbe mobila. Isi doreste una moderna, care sa nu fie incarcata si sa-i ofere mai mult spatiu, dar si loc pentru jucarii. In locuinta din Tei a sotilor Banica, ginguritul celei mici reprezinta o mare bucurie pentru ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici