Andreea Marin, detronată de Alina Sorescu. Povestea succesului

„Zâna Surprizelor” se pare că uşor, uşor se debarasează de postul naţional de televiziune. În ultima vreme se zvonea la tot pasul că Andreea Marina Bănică va reveni la TVR ca prezentatoare a emisiunii „Ploaia steluţelor” realizată tot de Valeriu Lazarov, dar de altfel o emisiune slabă pentru potenţialul doamnei Bănică.

2 afișări
Imaginea articolului Andreea Marin, detronată de Alina Sorescu. Povestea succesului

Andreea Marin, detronată de Alina Sorescu. Povestea succesului

Cu toate astea postului de televiziune publică nu i-a fost greu să îi găsesească rapid înlocuitoare Zânei, aşa că, în aceste condiţii emisiunea nu va rămâne fără prezentator, Alina Sorescu fiind aleasă, candidata ideală pentru prezentarea emisiunii.

Citeste toata stirea pe www.atac-online.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici