Andreea Marin prezintă sâmbătă ultima Surpriză

Zâna surprizelor, Andreea Marin, încheie sâmbătă cel de-al 9-lea an de „Surprize, surprize” cu o ediţie memorabilă, pregătită în avans, cu mult înainte ca ea să nască.

1 afișare
Imaginea articolului Andreea Marin prezintă sâmbătă ultima Surpriză

Andreea Marin prezintă sâmbătă ultima Surpriză

Cu acest prilej va avea loc o incursiune prin toţi aceşti ani de „Surprize”, în care veţi putea revedea cele mai puternice cazuri din istoria emisiunii. Telespectatorii vor redescoperi invitaţi speciali şi vor retrăi emoţia celor mai spectaculoase reîntâlniri care au avut loc pe scena Surprizelor. Odată cu această ultimă ediţie a celebrei emisiuni de la TVR 1, Andreea Marin Bănică va încheia seria colaborărilor cu „Surprize, surprize”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici