Andreea Marin revine la Cerbul de Aur. Din aprilie

De când a devenit mămică, prioritatea Andreei Marin este să aibă grijă de fiica ei, Ana Violeta. Cu toate că beneficiază de asistenţa unei bone, Zâna Surprizelor nu vrea să se despartă de activităţile de mamă.

1 afișare
Imaginea articolului Andreea Marin revine la Cerbul de Aur. Din aprilie

Andreea Marin revine la Cerbul de Aur. Din aprilie

Atât ea cât şi Ştefan se pricep să schimbe scutece şi să-i facă băiţă micuţei Violeta. Printre aceste îndeletniciri, Andreea va reveni la TVR 1 printr-o emisiune dedicată festivalului „Cerbul de Aur”, care împlineşte în această primăvară 40 de ani. În plus, tot începând cu luna aprilie, se pare că Zâna vrea să îşi reia contractul de vedetă, pentru care până de curând era remunerată lunar cu 10.000 de euro. Tot în acea lună, Andreea va prezenta Gala UNICEF, fiind în continuare ambasador al acestei organizaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici