Angajăm cu studii superioare la zi, exclus Spiru Haret

Cum intri în holul Universităţii “Spiru Haret”, sediul central, peste drum de Banca Naţională a României, drept în faţă dai de o casierie. Are două ghişee din acelea ca la bănci, cu sertare care transportă de la student la casieră, hâţa-hâţa, un teanc de bani şi se întorc cu o chitanţă.

14 afișări
Imaginea articolului Angajăm cu studii superioare la zi, exclus Spiru Haret

Angajăm cu studii superioare la zi, exclus Spiru Haret

Pe peretele din stânga e altă casierie, cu un singur ghişeu, iar pe peretele din dreapta e altă casierie, tot cu un ghişeu. La fiecare gemuleţ sunt câte trei-patru studenţi sau viitori studenţi, de toate vârstele.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici