ANI nu l-a dovedit nici pe Adi Minune

Manelistul Adi Minune a câştigat procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI), care îl acuza de obţinere de averi ilicite. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au hotărât că Adrian Simionescu are acte care să justifice suta de mii de euro pentru care era cercetat de ANI.

6 afișări
Imaginea articolului ANI nu l-a dovedit nici pe Adi Minune

ANI nu l-a dovedit nici pe Adi Minune

"ANI nu a reuşit să dovedească nici măcar în cazul lui Adrian Minune că are venituri ilicite, căci s-a ales cu neînceperea urmăririi penale, după cât de bine au lucrat aceşti domni la dosarul lui Adrian Minune [...]"

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici