Anticorupţie moartă cu raport pe Justiţie

România este incapabilă să condamne marii corupţi – acesta este verdictul dat de Comisia Europeană, ieri, în raportul de monitorizare a justiţiei. Sunt criticate atât Parlamentul României, pentru că blochează dosarele de mare corupţie (aşa cum a dovedit-o în cazurile foştilor miniştri Adrian Năstase şi Miron Mitrea), cât şi alte instituţii precum CSM, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi chiar Guvernul.

1 afișare
Imaginea articolului Anticorupţie moartă cu raport pe Justiţie

Anticorupţie moartă cu raport pe Justiţie

Raportul arată negru pe alb că deciziile judecătoreşti sunt politizate, o practică ce va demola încrederea românilor în instituţiile statului. Dacă problemele nu vor fi rezolvate, România riscă în continuare activarea clauzei de salvgardare, ceea ce s-ar traduce prin faptul că UE nu va mai recunoaşte hotărârile emise de justiţia română.

 

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici