Antrenorul a anunţat după meci că renunţă, dar cine să-l înlocuiască? » Gigi se roagă de Cîrţu să mai stea!

Becali îi cere tehnicianului să rămînă şi pentru ultimele trei etape, dar olteanul şi-a luat deja la revedere de la fotbalişti şi l-a atacat încă o dată pe Mihai Stoica.

Imaginea articolului Antrenorul a anunţat după meci că renunţă, dar cine să-l înlocuiască? » Gigi se roagă de Cîrţu să mai stea!

Antrenorul a anunţat după meci că renunţă, dar cine să-l înlocuiască? » Gigi se roagă de Cîrţu să mai stea!

Steliştii au trăit o nouă seară groaznică. Au pierdut încă un derby, la puţin timp după eşecul cu Dinamo, tot 0-1 şi tot pe Ghencea, şi au mai rămas şi fără antrenor. Îi mai aşteaptă returul semifinalei Cupei cu Braşov plus încă trei etape din Liga 1 şi nimeni nu ştie cine o să-i mai antreneze.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici