Apărarea sub presiune externă

Ministerul Apărării are un buget mult diminuat în 2009 la capitolul "înzestrare". Secretarul de stat Aurel Lascu, şeful Departamentului Armamente, a precizat că ministerul dispune de circa 200 de milioane de dolari pentru finanţarea programelor de înzestrare a Armatei aflate în derulare.

4 afișări
Imaginea articolului Apărarea sub presiune externă

Apărarea sub presiune externă

Iniţial, sumele alocate prin buget au fost aproape duble, dar în urma rectificărilor s-a ajuns la acest nivel considerat minim. Subfinanţarea cronică a bugetului Armatei a determinat în fiecare an amânări de achiziţii, întârzieri la plăţi către furnizori, renegocieri. În condiţiile concrete ale acestui final de an sunt în derulare şase programe de înzestrare, potrivit oficialului menţionat.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici