Apune era antreprenorilor sefi in electrocasnice

Dan Ostahie, proprietarul Altex, numarul unu pe piata retailului de electrocasnice din Romania, urmeaza sa predea stafeta pozitiei executive (CEO) a companiei, pentru a se concentra pe extinderea si consolidarea companiei in conditiile in care afacerea are o structura complexa.

1 afișare
Imaginea articolului Apune era antreprenorilor sefi in electrocasnice

Apune era antreprenorilor sefi in electrocasnice

Cedarea celei mai importante functii executive de catre acesta incheie epoca in care antreprenorii detineau si pozitii executive in businessurile pe care le-au fondat.
Ostahie a declarat in repetate randuri ca primeste oferte pentru preluarea Altex,  dar considera ca, in acest moment, vanzarea nu este oportuna, preferand sa continue extinderea Altex si cresterea afacerii. Toti ceilalti antreprenori de profil au iesit din afacerile pe care le-au dezvoltat, prin vanzarea catre investitori strategici si financiari. Primul care deschide lista este Florin Andronescu, care a facut un exit pe etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici