Armani şi Dior se aprovizionează din România. De ce sunt speciali nasturii de la Arad

Ce şi-ar putea dori marile case de modă Armani sau Dior de la o mică firmă din Arad? Nasturi cât mai mulţi şi mai frumoşi este răspunsul. Românii sunt pricepuţi să scoată din lemn sau scoici adevarate bijuterii care completează perfect ţinutele de pe podium.

23 afișări
Imaginea articolului Armani şi Dior se aprovizionează din România. De ce sunt speciali nasturii de la Arad

Armani şi Dior se aprovizionează din România. De ce sunt speciali nasturii de la Arad

Nasturii prind viaţă în laboratoare, unde sunt prelucraţi cu mare atenţie, dupa model.

Apoi, sunt preluaţi de ceilalţi angajaţi, care-i pictează ori îi acoperă cu diferite materiale, după cum au vrut clienţii.

La final, comanda ajunge la Paris, la marile case de modă Pierre Cardin, Dior sau Armani.

Află mai multe în reportajul video de pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici