Artizanii Stangii postdecembriste, in fata electoratului anului 2008

Eu unul m-am lamurit cum e cu Dreapta din Romania. Dupa doua experiente identice, trase la indigou, care au durat fiecare in parte cate patru ani si s-au repetat dupa un interval de tot patru ani, e greu sa nu tragi o concluzie: nu sunt capabili sa fie coerenti cu ei insisi, nu sunt in stare sa aiba o platforma program comuna, desi se situeaza pe aceeasi parte a esicherului politic.

1 afișare
Imaginea articolului Artizanii Stangii postdecembriste, in fata electoratului anului 2008

Artizanii Stangii postdecembriste, in fata electoratului anului 2008

In fine, interesele de grup sunt cele care primeaza, care domina. (Dupa opt ani de stapanit puterea in tara, unde sunt Feti-Frumosii pe cai albi, care sa imparta dreptatea si buna-starea?)

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici