"Aş vrea să bat toate recordurile"

Adrian Mutu a ajuns la al 4-lea trofeu în Ancheta GSP din carieră şi s-a lansat în urmărirea lui Hagi şi a lui Gică Popescu, care au fiecare cîte 6 victorii finale.

1 afișare
Imaginea articolului "Aş vrea să bat toate recordurile"

"Aş vrea să bat toate recordurile"

Adrian Mutu (29 de ani) a reuşit pentru a doua oară consecutiv să cîştige trofeul "Nicolae Dobrin" GSP, pentru cel mai bun jucător român al anului. Pînă acum cîştigase de alte trei ori, dar numai în anii fără soţ, în 2003, 2005 şi 2007. "Briliantul" nu vrea să se oprească aici. Mai are însă şi alte recorduri de bătut: "Îl admir enorm pe Gică Hagi, dar vreau ca pînă la finalul carierei să adun mai multe goluri la «naţională»".


Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici