Asalt la bilete de tratament

Cel puţin 12 pensionari veniţi la Casa Judeţeană de Pensii Vâlcea pentru a obţine bilete de tratament au avut nevoie de îngrijiri medicale, ieri, după ce au stat 24 de ore la coadă, ei acuzând stări de leşin şi oboseală.

1 afișare
Imaginea articolului Asalt la bilete de tratament

Asalt la bilete de tratament

Aproximativ 1.500 de pensionari din judeţul Vâlcea s-au călcat în picioare începând de duminică la unicul ghişeu deschis în acest sens la sediul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Vâlcea, pentru a depune cererile pentru biletele de tratament gratuite ori compensate pentru 2008.
     Depunerea cererilor la sediul CJP Vâlcea a început în noaptea de duminică spre luni de la orele 24.00, în speranţa că aglomeraţia va fi evitată, însă încă de duminică, de la orele 21.00, sute de pensionari erau deja adunaţi în faţa instituţiei, aşteptând să depună actele.
     Pentru păstrarea liniştii şi ordinii în zona clădirii Casei Judeţene de Pensii Vâlcea, jandarmii au format cordoane de protecţie, încercând să limiteze accesul oamenilor în număr mare şi să evite aglomeraţia în zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici