Assange - prietenul adevărului

Un drum până la Julian Assange pare un risc greu de imaginat. Servicii secrete, armate, pericole insurmontabile, sateliţi, înregistrări, ameninţări, riscuri, accidente!

5 afișări
Imaginea articolului Assange - prietenul adevărului

Assange - prietenul adevărului

Şi în faţa noastră nu se derulau decât câmpurile dulci şi înverzite ale unei Anglii de Est cum o poţi vedea doar în filme. Cu gospodării izolate, îngrijite ca un domn la patru ace, cu haturi pentru vulpi şi vânat despărţind proprietăţile de sute de ani în acelaşi loc.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici