Atenţie, imagini şocante! Cadavrul lui Gaddafi a fost fotografiat de cei care l-au ucis

AFP a publicat prima fotografie cu Gaddafi imediat după ce a fost ucis. Oficiali militari din Consiliul Naţional de Tranziţie au confirmat autenticitatea fotografiei.

48 afișări
Imaginea articolului Atenţie, imagini şocante! Cadavrul lui Gaddafi a fost fotografiat de cei care l-au ucis

Atenţie, imagini şocante! Cadavrul lui Gaddafi a fost fotografiat de cei care l-au ucis

Consiliul Naţional de Tranziţie din Libia a confirmat moartea lui Muammar Kadhafi, informează AFP. Purtătorul de cuvânt al Consiliului Naţional de Tranziţie, Abdel Hafiz Ghoga, a comunicat că Muammar Kadhafi a murit în confruntările armate care au avut loc joi în oraşul Sirt.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici