Au inceput rafuielile!

Rezultatul alegerilor de duminica zgaltaie conducerile majoritatii partidelor. Corneliu Vadim Tudor, al carui partid a obtinut un procent ce nu i-a permis trecerea peste pragul electoral de 5%, a anuntat inca de la aflarea primelor estimari ca va demisiona din Parlament, invitandu-si colegii senatori si deputati sa faca acelasi gest.

1 afișare
Imaginea articolului Au inceput rafuielile!

Au inceput rafuielile!

Numai ca s-a trezit in fata refuzului categoric tocmai din partea apropiatilor sai: Daniela Buruiana si Gheorghe Funar. Dar nu numai ei. Deputatii si senatorii PRM i-au trimis ieri si o scrisoare lui Vadim, implorandu-l sa nu renunte la Parlament. socat, liderul PRM, C.V. Tudor, a acuzat-o pe Daniela Buruiana – care ceruse reformarea partidului si decapitarea sefilor de filiala ce au contribuit la dezastru – ca este calul troian al SRI in PRM si ca este informatoare inca de pe vremea lui Virgil Magureanu. Nici Mircea Geoana nu se simte prea bine. In ciuda zambetului afisat de liderul PSD dupa anuntarea rezultatelor, Ion Iliescu, Nicolae Vacaroiu si alti pesedisti au cerut convocarea unui congres extraordinar pentru analizarea celui mai mic procent obtinut in istoria formatiunii si aplicarea unor sanctiuni exemplare pentru rezultatul considerat de ei dezastruos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici