Avem nevoie de 14 mld. euro pentru curăţarea zonelor poluate industrial

Ministerul Mediului a postat pe site-ul său spre dezbatere publică, prima versiune a Strategiei Naţionale de Gestionare a Siturilor Contaminate, opiniile, propunerile, sugestiile cetăţenilor şi instituţiilor fiind aşteptate la Administraţia Fondului pentru Mediu până la data de 18 iunie a.c.

2 afișări
Imaginea articolului Avem nevoie de 14 mld. euro pentru curăţarea zonelor poluate industrial

Avem nevoie de 14 mld. euro pentru curăţarea zonelor poluate industrial

Potrivit Strategiei, numărul total de situri potenţial contaminate a fost estimat la 575.350, dintre care se preconizează că, în urma studiilor, vor fi catalogate drept contaminate peste 95%, respectiv 547.083 situri.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici