Aventura cu un detectiv

Relatia de iubire dintre Andreea Balan si Keo este departe de a fi ceea ce pare. Revista Spy publica, in numarul aparut astazi pe piata, o poveste naucitoare din care reiese ca amandoi au calcat stramb la un moment dat - el de mai multe ori, iar ea o data si bine.

6 afișări
Imaginea articolului Aventura cu un detectiv

Aventura cu un detectiv

Conform dezvaluirilor publicatiei, in 2008, cand a plecat in Mexic pentru a participa la competitia "Dancing With The Stars", cantareata a angajat un detectiv care sa monitorizeze escapadele iubitului ei si sa-i raporteze tot la intoarcerea in tara.

Citeste toata stirea pe www.cancan.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici