Avioane de agrement construite la polul saraciei

Intr-una din cele mai inapoiate localitati din Romania, satul Valea Enei din judetul Neamt, un intreprinzator si-a deschis o afacere de succes. Vasile Procopie construieste aici avioane de agrement, de mici dimensiuni, pe care le vinde atat la export, cat si pe piata interna, cu preturi incepand de la 50.000 de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Avioane de agrement construite la polul saraciei

Avioane de agrement construite la polul saraciei

Afacerea merge bine chiar si in conditiile in care in zona nu exista nici un aerodrom, astfel incat intreprinzatorul trebuie sa-si duca aparatele pana la Suceava pentru a le testa. Vasile Procopie are o experienta in domeniu de 38 de ani,  s-a perfectionat in Germania si pana acum a construit 110 avioane de agrement "Wild Thing".


Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici