AZILUL MILIARDARILOR IMOBILIARI / Şapte bătrâni paravan pentru afaceri colosale

Şapte bătrâni, cu vârste între 60 şi 97 de ani, ar trebui să facă parte din Top 300, la capitolul tranzacţii imobiliare, ca fiind cei mai bogaţi oameni din România. În total au primit de la statul român 362 de hectare în Capitală. Nu vedeau în veci nici un petic de pământ dacă mafia imobiliară nu intra pe fir. Ei au fost doar paravan, şi-au vândut drepturile litigioase şi au rămas în final doar cu pensiile.

1 afișare
Imaginea articolului AZILUL MILIARDARILOR IMOBILIARI / Şapte bătrâni paravan pentru afaceri colosale

AZILUL MILIARDARILOR IMOBILIARI / Şapte bătrâni paravan pentru afaceri colosale

Nicolaide Dumitru, 97 de ani. La vârsta lui, te-ai aştepta să îl găseşti pe listele cu medicamentele compensate şi nu pe cele cu retrocedări de sute de mi­lioane de euro. Nu este o noutate pentru nimeni faptul că bătrânii României, cu pensiile lor mici, sunt clienţii nelipsiţi ai cozilor lunare la farmacii. Cu bani puţini şi cu nevoi multe, pensionarii noştri îşi duc zilele de azi pe mâine. Ei bine, pe Dumitru Nicolaide noi l-am găsit proprietar pe aproape 200 de hectare de teren.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici