Bahmu se opereaza

Dupa ce va naste, Adriana Bahmuteanu vrea sa revina cat mai repede la formele ei initiale si chiar sa-si imbunatateasca aspectul fizic, mai ales ca intentioneaza sa-si reia cat mai repede activitatile redactionale de la revista 'Zau' pe care o conduce din functia de director. Prezenta, ieri, la deschiderea oficiala a centrului de chirurgie estetica 'Care Zone', Adriana s-a consultat cu dr. chirurg estetician, Adina Alberts, si s-a declarat foarte interesata de cateva metode de reconstructie corporala pentru a reveni intr-un timp scurt la forma ideala.

1 afișare
Imaginea articolului Bahmu se opereaza

Bahmu se opereaza

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=181722

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici