„Băi, fratele meu“ vrea să egaleze „’tu-i ceapa mă-sii“

Premierul Tăriceanu a abandonat ieri stilul ţeapăn şi politicos în favoarea limbajului de cartier practicat cu succes de preşedintele Băsescu în vizitele pe şantiere.

1 afișare
Imaginea articolului „Băi, fratele meu“ vrea să egaleze „’tu-i ceapa mă-sii“

„Băi, fratele meu“ vrea să egaleze „’tu-i ceapa mă-sii“

Marţi, prezent la pasajul Băneasa alături de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, pentru a inspecta lucrările, Tăriceanu nu a evitat să-l ia la rost într-un stil destul de colorat pe directorul general al Companiei de Autostrăzi, Dorin Debucean. „Uite-l şi pe Debucean. Stă la distanţă. E bine că stă la distanţă“, a spus ironic premierul. „Ai vreo treabă cu proiectul ăsta cumva? E, nu pot să cred! Ia vino-ncoace! Deci, fratele meu, vreau să văd un grafic de lucrări, o prezentare, ce aţi făcut până acum. Tu de ce ai venit aici? Pentru ce? Ca să stai să te uiţi de la distanţă?“, l-a luat premierul în primire pe şeful companiei.

 

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici