Băieţii deştepţi din retrocedări pică

Vicepreşedintele Autorităţii Naţionale de Restituire a Proprietăţilor (ANRP), subsecretarul de stat Remus Virgil Baciu, o „cunoştinţă” mai veche a procurorilor DNA, a fost reţinut de aceştia în urma unui flagrant delict, în timp ce primea 400.000 de lei şpagă.

7 afișări
Imaginea articolului Băieţii deştepţi din retrocedări pică

Băieţii deştepţi din retrocedări pică

Banii reprezentau o tranşă din suma de 927.000 de lei, dată pentru ca Baciu urgenteze aprobarea unor dosare aflate încă din 2007 pe rolul ANRP. Baciu a pretins de la mai multe persoane 15% din valoarea despăgubirilor ce trebuiau primite în baza Legii 10 şi care urmau a fi convertite în acţiuni la Fondul Proprietatea.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici