Banca Transilvania a raportat un profit record de 102 mil. euro

Banca Transilvania (TLV), cea mai mare banca locala care nu se afla in proprietatea unui mare grup financiar, a obtinut anul trecut un profit net de 340 mil. lei (102 mil. euro), de 2,8 ori mai mare decat cel inregistrat in 2006. Potrivit rezultatelor financiare preliminare, din profitul brut de 403,7 mil. lei (120 mil. euro), 173,5 mil. lei (52 mil. euro) reprezinta castigul obtinut din vanzarea BT Asigurari catre grupul francez Groupama, o tranzactie de 90 mil. euro. Profitul operational, de peste 230 mil. lei (68,8 mil. euro), a depasit cu 44% nivelul bugetat.

1 afișare
Imaginea articolului Banca Transilvania a raportat un profit record de 102 mil. euro

Banca Transilvania a raportat un profit record de 102 mil. euro

"Al doilea semestru (din 2007 - n.red.) a fost mai bun decat primul si vrem sa continuam strategia de dezvoltare si crestere a profitului si in 2008. Pornim acest an de pe baze solide, in ceea ce priveste rezultatele financiare, portofoliul de clienti, capitalul si resursele", a declarat Robert Rekkers, directorul general (CEO) al bancii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici