Banca Transilvania cere 120 mil. lei cash de la actionari si vrea sa mearga la Viena

Banca Transilvania (TLV), singura banca privata din top 10 care este controlata de investitori locali, incearca sa stranga 120 mil. lei (29 mil. euro) de la actionari printr-o majorare de capital, concomitent cu includerea in capitalul social a profiturilor nedistribuite din ultimii doi ani, in valoare de 174 mil. lei (42,4 mil. euro) si a unor prime de capital din majorarile anterioare, de 97 mil. lei (23,8 mil. lei).

3 afișări
Imaginea articolului Banca Transilvania cere 120 mil. lei cash de la actionari si vrea sa mearga la Viena

Banca Transilvania cere 120 mil. lei cash de la actionari si vrea sa mearga la Viena

In urma operatiunii, a carei valoare totala se va ridica la 391,5 mil.lei (peste 95 mil. euro), Banca Transilvania va avea cel mai mare capital social dintre bancile de pe piata, de 1,47 mld. lei (361 mil. euro).

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici