Banca Transilvania curteaza Carpatica

Banca Transilvania, cea mai mare banca locala care nu se afla inca sub controlul unui grup financiar international, poarta discutii pentru preluarea Bancii Carpatica (BCC). Reprezentantii Bancii Transilvania spun ca nu este nimic concret inca.

1 afișare
Imaginea articolului Banca Transilvania curteaza Carpatica

Banca Transilvania curteaza Carpatica

Banca Transilvania (BT) este a patra banca din Romania dupa active si este de sase ori mai mare decat BCC, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici