Băncile "mănâncă" din alocaţia copiilor

Plata alocaţiilor pentru copii se poate face nu numai prin mandat poştal, dar şi prin cont curent personal sau cont de card, modalitate de care unii părinţi s-au arătat încântaţi, dar numai înainte de a constata că suma, care era deja jignitor de mică, se diminuează şi mai mult.

7 afișări
Imaginea articolului Băncile "mănâncă" din alocaţia copiilor

Băncile "mănâncă" din alocaţia copiilor

În cazul achitării drepturilor de alocaţie de stat în cont curent personal sau în cont de card, direcţiile de muncă, solidaritate socială şi familie judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, efectuează plata prin unităţile bancare pe bază de borderou, cu plata unui comision bancar.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici