Bancile si farmaciile au dublat chiriile in centru

Chiriile spatiilor comerciale stradale situate in zonele arterelor Calea Victoriei si Bulevardul Magheru au crescut cu pana 100% in ultimii doi ani, ca urmare a cererii mari inregistrate de aceste arii, mai ales din partea bancilor, a farmaciilor sau, mai nou, a cazinourilor.

3 afișări
Imaginea articolului Bancile si farmaciile au dublat chiriile in centru

Bancile si farmaciile au dublat chiriile in centru

In aceste zone, chiriile variaza intre 1.320 si 1.440 de euro pe metru patrat anual, in timp ce arii similare din provincie se situeaza la 540 de euro/mp/luna, conform unui studiu al companiei de consultanta imobiliara Cushman&Wakefield Activ Consulting.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici