Bani negri, pe spatele spitalelor de stat

Directorii de spitale şi clinici de stat din România au intrat într-un sistem internaţional de experimentare a medicamentelor noi, procedeu care aduce zeci şi chiar sute de mii de euro anual. Teoretic, aceşti bani ar trebui să ajungă în bugetul spitalelor în care se desfăşoară testele.

2 afișări
Imaginea articolului Bani negri, pe spatele spitalelor de stat

Bani negri, pe spatele spitalelor de stat

Jurnalul Naţional a reuşit să descopere, cu ajutorul unor documente autentice, metoda prin care unii medici din aceste programe se îmbogăţesc rapid, băgând banii primiţi de la multinaţionalele din industria medicamentelor direct în propriul buzunar. Un astfel de caz este cel al Institutului de cardiologie din Timişoara, unde se îmbogăţeşte astfel directorul unităţii, senator şi rector al universităţii de medicină din acelaşi oraş, profesorul Iosif Ştefan Drăgulescu.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici