Barbat internat in stare grava dupa ce a baut o «Timisoreana»

Un bucurestean, aflat in vizita in Bârlad, a ajuns in stare critica la spital dupa ce a consumat bere Timisoreana la doza de aluminiu. In acest moment, au fost blocate de la vânzare 4.000 de astfel de doze comercializate de catre un distribuitor din Vaslui, pâna la finalizarea expertizelor de laborator.

1 afișare
Imaginea articolului Barbat internat in stare grava dupa ce a baut o «Timisoreana»

Barbat internat in stare grava dupa ce a baut o «Timisoreana»

Primele rezultate ale analizelor toxcologice vor fi gata in cursul zilei de azi. Bucuresteanul spune ca va da in judecata producatorul de bere, considerând ca i-a fost pusa viata in pericol. Cadrele medicale de la Spitalul de Urgenta din Barlad s-au luptat din rasputeri sa-l salveze, barbatul fiind internat si acum la Reanimare. Surse din Ministerul Sanatatii au precizat ca starea barbatului este serioasa, iar autoritatile care ancheteaza acest caz iau in calcul mai multe ipoteze care ar fi putut conduce la neobisnuita situatie. Fie lotul din care a facut parte doza respectiva a fost contrafacut, fie pacientul a suferit o intoxcatie acuta cu compusi organofosforici, fie suferea de epilepsie sau alta afectiune.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici