Bărbosul Revoluţiei nu mai are funcţii publice de 21 de ani. Voican stă şi azi în palat de la stat

Fostul viceprim-ministru Gelu Voican Voiculescu ocupă o vilă de lux a RAAPPS, cu toate că i-a expirat contractul de închiriere şi nici nu a plătit chiria adusă la preţul pieţei din 2008. Timp de 18 ani, Voican Voiculescu a plătit o chirie simbolică pentru o vilă de lux cu nouă camere. El ţine cu dinţii de casa de protocol şi se judecă cu statul pentru a nu fi evacuat.

10 afișări
Imaginea articolului Bărbosul Revoluţiei nu mai are funcţii publice de 21 de ani. Voican stă şi azi în palat de la stat

Bărbosul Revoluţiei nu mai are funcţii publice de 21 de ani. Voican stă şi azi în palat de la stat

Nici nu se încheiase bine Revoluţia, că potentaţii noului regim s-au şi grăbit să-şi atribuie privilegiile fostei nomenclaturi. Cu toţii s-au înghesuit să obţină vile luxoase în Primăverii sau Kisseleff. Printre ei, Gelul Voican Voiculescu (70 de ani). În 1990 a fost viceprim-ministru, timp de şase luni, perioadă în care concubina sa, viitoare soţie, Carmen Voiculescu (52 de ani), a primit repartiţie de la ICRAL: o vilă de lux, cu nouă camere, pe strada Barbu Iscovescu, cartierul Primăverii.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici