Barroso: Lupta anticoruptie este in interesul cetatenilor Romaniei

"Un sistem pe deplin modern, cu raspundere democratica, cu hotararea clara de a lupta impotriva coruptiei si crimei organizate este in primul rand in interesul si in beneficiul cetatenilor romani", a declarat presedintele Comisiei Europene (CE), Jose Manuel Durao Barroso, intr-un interviu acordat in exclusivitate "R.l.", cu prilejul vizitei sale in Romania. Jose Barroso a precizat ca una dintre contributiile tarii noastre la Uniunea Europeana o reprezinta cunoasterea zonei Balcanilor si a Europei de Est.

1 afișare
Imaginea articolului Barroso: Lupta anticoruptie este in interesul cetatenilor Romaniei

Barroso: Lupta anticoruptie este in interesul cetatenilor Romaniei

Presedintele CE a mentionat insa ca inca nu sunt conditii de a oferi Republicii Moldova, in viitorul apropiat, perspective de aderare. In privinta statutului provinciei sarbe Kosovo, presedintele Barroso si-a exprimat speranta ca "Romania sa fie cu restul UE". Iar in privinta Marii Negre, a subliniat, avand in vedere interesul special al Romaniei, ca "UE face eforturi pentru a beneficia complet de sinergiile din regiune". Presedintele CE a dat asigurari ca se asteapta la o mare dezvoltare a zonelor rurale din tara noastra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici