Barul lui Pingelică, sediu pentru EBA

Direcţia Judeţeană de Tineret Hunedoara, unde este angajat şi un nepot al familiei Ridzi, a pus la cale un parteneriat cu mai multe cluburi din Petroşani pentru sărbătorirea zilei de 2 Mai. Unul dintre aceste cluburi n-a mai apucat însă "să se bucure" de Ziua Tineretului că s-a transformat în sediul de campanie al Elenei Băsescu.

1 afișare
Imaginea articolului Barul lui Pingelică, sediu pentru EBA

Barul lui Pingelică, sediu pentru EBA

Pentru acţiunile dedicate Zilei de 2 Mai, clubul Keops a primit de la Direcţia Judeţeană pentru Tineret 5.000 RON. Sursele politice citate susţin că, deşi a luat banii, clubul Keops nu a găzduit nici o acţiune dedicată Zilei Tineretului.In schimb, susţin aceleaşi surse, începând de la 9 mai, clubul Keops a devenit sediul de campanie din Petroşani  al independentei Elena Băsescu. Şeful campaniei EBa din Petroşani a fost desemnat, neoficial, chiar nepotul familiei Ridzi, angajat consilier la Direcţia Judeţeană pentru Tineret.

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici