Băsescu avertizează: ''Se pregăteşte o lovitură de stat''

Două mari certitudini şi un apel către populaţia României. Acestea au fost cele mai importante lucruri pe care preşedintele Traian Băsescu a dorit să le transmită prin intermediul emisiunii televizate "Naşul" de la B1 TV, unde a fost prezent luni seară.

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu avertizează: ''Se pregăteşte o lovitură de stat''

Băsescu avertizează: ''Se pregăteşte o lovitură de stat''

Pentru Băsescu, faptul că de acum celebra coaliţie a celor 322 va încerca din nou să îl suspende din funcţie, "să dea o nouă lovitură de stat" aşa cum s-a exprimat, pare să fie inevitabil, principalii actori acuzaţi de preşedinte fiind Hrebenciuc, Voiculescu, Tăriceanu şi Geoană. Băsescu le-a transmis şi el un mesaj public : Geoană şi Tăriceanu îşi pot lua adio de la funcţia de premier. Şeful statului a subliniat că nu vrea să-l numească pe vreunul din cei doi în funcţia de şef al Executivului, din cauză că "nu sunt de încredere".

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici