Basescu declanseaza ofensiva finala impotriva Romaniei

Formatiunea PD-L este vehiculul electoral pe care presedintele-jucator il arunca in lupta in anul 2008. An eminamente electoral, in care toate taberele politice aflate in competitie isi vor incrucisa sabiile, atat in alegerile locale, cat si in cele parlamentare, 2008 va fi caracterizat, din pacate, de interminabilul scandal dintre Palate.

1 afișare
Imaginea articolului Basescu declanseaza ofensiva finala impotriva Romaniei

Basescu declanseaza ofensiva finala impotriva Romaniei

In contextul in care incercarile disperate de a-l dobori pe premierul Tariceanu au esuat, Basescu a ordonat vasalilor sai neconditionati, Boc si Tariceanu, si bineinteles partidelor pe care acestia se amagesc ca le conduc, sa fuzioneze urgent si irevocabil, la sfarsitul anului trecut. Ordinul a fost indeplinit fara cracnire, la doar cateva zile dupa rezultatele de la euroalegeri. Acum, la inceput de an, liderii PD-L au declansat furibund ofensiva impotriva unui Guvern si asa incapabil, instabil si rupt de realitatile Romaniei. Dreapta a inceput asediul la adresa... Dreptei. Dreapta contesta vehement Dreapta. Dreapta buna se considera absolvita de toate relele celor trei ani de guvernare deplorabila si arunca vagoanele cu esecuri in capul Dreptei rele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici