Basescu rupe Cortina

In prima sa interventie dupa revolta de la Chisinau, presedintele Traian Basescu a respins toate atacurile lui Voronin la adresa Romaniei. Romanii de peste Prut raman o prioritate a statului roman, drept pentru care presedintele Romaniei a cerut ieri rezolvarea de urgenta a legii redobandirii cetateniei romane a tuturor celor vitregiti de acest drept natural, ca solutie pentru rezolvarea crizei basarabene.

1 afișare
Imaginea articolului Basescu rupe Cortina

Basescu rupe Cortina

In discursul din fata Parlamentului, Traian Basescu a condamnat vehement acuzatiile venite din directia Chisinaului pe tot parcursul saptamanii trecute si a acuzat regimul comunist al lui Vladimir Voronin ca si-a provocat singur distrugerile. Seful statului a demontat punct cu punct toate declaratiile inflamatoare venite de pe celalalt mal al Prutului si i-a asigurat pe tinerii Basarabiei de sprijinul Romaniei.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici