Băsescu vrea două Air Force One

CSAT a aprobat, în 28 iunie, planul Romavia cu privire la achiziţionarea a două avioane dotate cu sistem antirachetă, cabinet medical, birou de lucru, cameră de zi şi sală de baie, informează "Cotidianul".

1 afișare
Potrivit publicaţiei, aeronavele vor avea sistem antirachetă capabil nu doar să respingă atacurile, dar mai ales să-i indice pilotului traiectoria optimă şi rapidă pentru degajarea zonei periculoase. Alte dotări importante vor fi sistemul de realimentare în zbor şi cel de rezervoare suplimentare, ambele necesare pentru autonomie sporită, astfel că avioanele, ar putea fi capabile să stea în aer chiar şi o zi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici