Băsescu, zburat de piloţi de la imobiliarele cu rădăcini în paradisul fiscal cipriot

Contractul pentru închiriea piloţilor aeronavelor oficiale ale statului român i-a fost atribuit unei societăţi cu răspundere limitată, Alfa Air Servicies, al cărei acţionar majoritar este un alt SRL, Forum Service Imobiliare.

6 afișări
Imaginea articolului Băsescu, zburat de piloţi de la imobiliarele cu rădăcini în paradisul fiscal cipriot

Băsescu, zburat de piloţi de la imobiliarele cu rădăcini în paradisul fiscal cipriot

Acest din urmă SRL îl are ca acţionar majoritar pe omul de afaceri, Yigal Zuhar. Nu în mod direct, ci prin două firme înregistrate în Cipru, ţară ce trece drept un paradis fiscal.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici