Batalia pentru Palatul Victoria

Una dintre dorintele presedintelui-jucator pe 2008: un premier competent. Proaspat reintors la Palatul Cotroceni dupa o eurocampanie extenuanta in care incomoda haina a echidistantei prezidentiale a fost aruncata cat colo, inca din prima zi de mandat, Basescu a reluat acuzele la adresa adversarilor politici. Vrea un premier competent. Si noi, am completa, dar nu un sef al Executivului care sa fie o biata marioneta manevrata de la Cotroceni, exclusiv pentru satisfacerea ambitiilor prezidentiale.

1 afișare
Imaginea articolului Batalia pentru Palatul Victoria

Batalia pentru Palatul Victoria

Examenele din 25 noiembrie au trecut. Fiecare lider politic face statistici, analize, incercand sa scape de judecata colegilor, continuand sa vorbeasca despre succese sau esecuri relative, despre viitoarele tinte politice. Palatul Victoria si implicit functia de premier reprezinta o miza uriasa pentru toti actorii politici ai zilei. Va ramane premier Tariceanu, in contextul in care sustinerea parlamentara a Cabinetului sau este una extrem de redusa? Va intra PSD la guvernare? Vom avea un nou premier? Cat de viabile sunt variantele Stolojan, Blaga sau Boc la sefia Executivului?

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici